«Олександрія» зіграла внічию з бельгійським «Гентом»

Перегляди: 924

Сьогодні, 3 жовтня, ФК «Олександрія» зіграла внічию з бельгійським ФК «Гент», передає кореспондент CBN.

У першому таймі на полі точилося рівна гра. На початку зустрічі суперники обмінялися небезпечними моментами. Спочатку після удару головою Валерія Лучкевича зіграв голкіпер бельгійців. Через хвилину, після кутового, вже гостям трохи не вистачило влучності. М'яч після удару головою пройшов поруч зі стійкою. А на шостій хвилині гості захопилися атакою й пропустили контрвипад бельгійців. М'яч швидко доставили до нашої штрафної, де втратив свого гравця Павло Пашаєв, а Юрій Паньків не встиг закрити ближній кут. Удар із-за меж штрафної вийшов влучним - 0:1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександрійці атакували й в одному з епізодів вони використали триходівку з подачею до центра штрафної. Там головою пробив Євген Банада, але знову воротар бельгійців Томас Камински свою команду врятував. У гостей був ще один шанс після кутового та удару головою, коли м'яч влучив у стійку воріт Юрія Паньківа та пішов за межі поля. В цілому, гра була рівною за певної переваги нашої команди. Але «Гент» краще використав свій гольовий шанс.

У другому таймі гості намагалися зберегти мінімальну перевагу. Хлопці ж Володимира Шарана наполегливо йшли вперед. І господарі таки свого досягли. Після тривалої комбінації, декількох ударів і чергового сейву воротаря бельгійців Артем Сіталр таки з близької відстані спрямував м'яч до сітки - 1:1. Згодом Сітало, після націленої подачі Максима Третякова головою пробив трохи вище цілі. Гості відповіли атакою на атаку. І на 76 хвилині Юрій Паньків потягнув удар суперників головою майже впритул. До цього тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран замінив Кирила Ковальця, який ще в першому таймі отримав ушкодження, на Олексія Довгого. Згодом замість Артема Сітала на поле вийшов Дмитро Шастал. В ці хвилини гра вирівнялася. Був шанс відзначитися у Валерія Лучкевича. Та його удар вийшов не сильним і воротар суперників м'яч забрав. В останні хвилини більше атакували гості, у яких залишилося більше сил. Олександрійцям вдалося зберегти нічийний рахунок 1:1. ФК «Олександрія» здобуває нічию в груповій стадії Ліги Європи.