Винахiдник з Кiровоградщини створює велоавтомобiлi (ФОТО)

Перегляди: 1656

Винахiдник Олексiй Ганшин з Кiровоградщини їде до Вiнницi на власному велоавтомобiлi.

Про це пише «Вiнницький бiзнес портал».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чоловiк планує подолати 370 км. Своїм досвiдом подiлиться пiд час Veloforum - 2019, який пройде у мiстi з 4 по 6 жовтня.

Винахiднику 34 роки. Родом вiн iз Китайгорода Олександрiвського району. Кiлька рокiв поспiль виношував iдею зробити комфортну альтернативу звичайному велосипеду. Такий засiб пересування, який мiг би захистити вiд вiтру, дощу та спекотного сонця i в той же час рухатися завдяки зусиллям водiя. Врештi виготовив двi моделi та назвав їх «Пiлiгрим».

За словами Ганшина, один iз його велоавтомобiлiв має електродвигун та сьогоднi знаходиться у Харковi. Запас ходу - до 90 км. Ранiше чоловiк подорожував подiбним транспортом до столицi, подолав 500 км.

До Вiнницi вирушив на моделi, де для руху потрiбно лише крутити педалi, а потужностi сонячної батареї вистачає для фар i зарядки гаджетiв.

Олексiй Ганшин їде на Veloforum - 2019 у Вiнницю, щоб розповiсти про клуб Human Powered Vehicles (людськi транспортнi засоби). За його словами, бiльшiсть не знає про перспективи розвитку цiєї галузi. Такi веломобiлi здатнi пристосовуватися до рiзних умов використання.

Про свою подорож звiтує в соцiальних мережах.

Винахiдник планує запустити виробництво подiбних засобiв для пересування, якi матимуть значно меншу вартiсть, нiж аналоги в Європi.