Шахраї намагаються заволодiти коштами школяра, якого уразило струмом на Кiровоградщинi

Перегляди: 2126

Невiдомi блокують номер телефону та сторiнку у соцмережi Оксани Овчаренко – мами Тимура з Новоукраїнки, якого уразило струмом на залiзницi.

Про це пише «КП».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Так аферисти зможуть отримати доступ до рахункiв i заволодiти коштами, якi збирають на лiкування хлопчика. Мама Тимура змiнила реквiзити i благає про допомогу.

«Шахраї заблокували мiй номер телефону, зламали сторiнку Facebook i Messenger, тим самим хочуть нажитися на чужому горi. Номер телефону я вiдновила, а через двi години його знову заблокували, хтось цiлеспрямовано намагається нашкодити з допомогою», – пише Оксана Овчаренко.

Жiнка змiнила реквiзити i благає допомогти вилiкувати сина.

«Ми боремося за життя Тiмурочки! Я вiрю, що мiй синочок витримає весь тяжкий шлях, шлях буде довгий, але я вiрю, що ми все подолаємо, всi труднощi. З Божою пiдтримкою, пiдтримкою лiкарiв, пiдтримкою вашою, мої рiднi. Прошу всiх, не покидайте нас, ми дуже вiдчуваємо вашу пiдтримку, будь ласка, прошу всiх про допомогу, благаю!», – звертається жiнка.

Новi реквiзити для допомоги: 4149 4991 1862 1273 «Приватбанк» (Оксана Овчаренко).

Нагадаємо, 29 вересня, у Новоукраїнцi 12-рiчного Тимура Овчаренка вразило струмом 27 000 вольт на залiзницi.