Необхідний мінімум: техніка для тих, хто веде здоровий спосіб життя

Перегляди: 1010

Фахівці MagaZilla склали повний список девайсів, які гідно оцінять ті, для кого ПП і ЗСЖ є не просто поняттями, а способом життя. На яку техніку звернути увагу жителям Кіровоградщини?

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Соковичавниця Redmond RJ-M920

Компактна шнекова соковичавниця підійде для приготування соку на двох-трьох осіб. Оснащена мотором потужністю 350 Вт. Максимальна швидкість обертання робочого інструмента - 80 оборотів на хвилину. Пристрій бездоганно переробляє різноманітні овочі й фрукти. Об’єм ємності для свіжовичавленого соку - 500 мл. Макуха автоматично відкидається в спеціальний контейнер ємністю 500 мл. Передбачено 75 рецептів приготування соку. Управління інтуїтивно зрозуміле - є всього одна кнопка, яка запускає роботу двигуна. Гумові ніжки забезпечують надійне фіксування на столі навіть при інтенсивній роботі. Безпека пристрою на висоті - у разі перегріву пристрій автоматично відключається.

Лайфхак! Прайс-навігатор Magazilla допоможе обрати найкращу техніку. На сайті можна проаналізувати цінову політику інтернет-магазинів й порівняти моделі.

Блендер Avance Collection HR 3655

Компактний, потужний і багатофункціональний стаціонарний блендер оснащено потужним двигуном (1400 Вт), який забезпечує високу швидкість змішування (до 35 000 оборотів на хвилину). Для максимальної зручності та ефективності експлуатації реалізовано плавне регулювання швидкості та імпульсний режим. Фірмова технологія ProBlend 6 3D допомагає зберігати смак продуктів. Об’єм чаші становить 1,8 л. У комплекті передбачено склянки з герметичними кришками, в яких можна брати готовий напій з собою.

Фільтр-глечик BRITA Marella XL

Фільтр BRITA Marella XL - прекрасна інвестиція. Очищає воду від різноманітних органічних домішок, хлору, металів, пестицидів. Розчинений у воді, магній легко засвоюється організмом. Об’єм глечика - 3,5 л. Передбачено календарний індикатор заміни фільтра. Можна мити в посудомийній машині.

Ваги Kenwood DS 400

Ваги дозволять готувати точно за рецептом й контролювати порції. Платформа девайсу виготовлена зі скла, що спрощує очищення від забруднень - достатньо протерти робочу поверхню вологою серветкою і/або паперовим рушником. Ваги допомагають визначити масу інгредієнтів від 2 грам. Максимальна - 8 кг. Передбачено функцію автоматичного відключення через 3 хвилини бездіяльності та можливість враховувати вагу тари при зважуванні.

Нітратомір Anmez GreenTest ECO 5

Пристрій вимірює кількість нітратів, що містяться в овочах, фруктах та інших продуктах. Швидкість - 3 секунди. Діапазон вимірювання нітратів - 0–9999 мг/кг.