«Олександрія» перемогла «Карпати»

Перегляди: 907

У рамках десятого туру чемпіонату української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на своєму полі приймав львівські «Карпати» і виграв 2:1.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після матчу в Лізі Європи проти бельгійського «Гента» наставник господарів поля Володимир Шаран зробив зміни в стартовому складі. Перепочинок отримали Кирило Ковалець, Валерій Лучкевич, Максим Третьяков, Павло Пашаєв і Євген Банада, яких замінили Андрій Запорожан, Олексій Довгий, Дмитро Шастал, Максим Задерака і Тимур Стецьків. Також у центрі захисту замість Гліба Бухала разом із Каспарсом Дуброю зіграв Владислав Бабогло.

Олександрійці з перших хвилин захопили ініціативу. На 21-й хвилині поперечина врятувала львів’ян після удару Дмитра Шастала, який бив після прострілу Максима Задераки. Незадовго до перерви Дмитро Гречишкін із вигідної позиції пробив у сітку з зовнішнього боку.

У дебюті другого тайму на удар зі штрафного Гречишкіна у нижній кут не встиг зреагувати воротар «Карпат» Кудрик – 1:0.

Гості достатньо швидко відновили рівновагу. Після штрафного Тім Халл вразив ворота Юрія Паньківа з близької відстані – 1:1.

На 82-й хвилині після невпевненої гри Кудрика Денис Безбородько, який вийшов на заміну, асистував Бабоглу. Владиславу залишилося лише поцілити з декількох метрів у порожні ворота – 2:1.

Олександрійці зберегли за собою четверту сходинку турнірної таблиці.