Слідство: інформацією про вбивство Діани Хріненко може володіти кузен підозрюваного

Перегляди: 4251

У матеріалах Єдиного державного реєстру судових рішень йдеться про те, що слідчі зібрали достатньо доказів щодо вбивства Діани Хріненко уродженцем Гнатівки Добровеличківського району, повідомляє кореспондент CBN.

Інформацією про скоєння злочину може володіти кузен підозрюваного. Чоловік користується автомобілем марки ВАЗ 2105 червоного кольору.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час та після скоєння злочину підозрюваний активно спілкувався телефоном з кузеном, «який на час скоєння кримінального правопорушення фіксується базовими станціями стільникового зв’язку у Трепівці Знам’янського району, що може вказувати на наявність спільного умислу на скоєння кримінального правопорушення».

«З огляду на те, що мобільний телефон ОСОБА_6 (кузена підозрюваного – Ред.) в період з 01.05.2019 по 13.08.2019 був вимкнений, прийнято рішення про пошук останнього за його телефонними зв’язками. За останньою оперативною інформацією, він інтенсивно спілкується з абонентами НОМЕР_3 , НОМЕР_4 , НОМЕР_5 , НОМЕР_6 , НОМЕР_7 , НОМЕР_8 , які представляють оперативний інтерес. Саме за допомогою інформації щодо з’єднань абонентів можливо встановити місцеперебування ОСОБА_6», - йдеться в ухвалі Ленінського районного суду.

Нагадаємо, 16-річна жителька Суботців Діана Хріненко близько дев’ятої вечора 24 серпня 2018 року пішла в центр села на святкування Дня Незалежності й не повернулася.

26 березня 2019-го при проведенні польових робіт поблизу села Новополяна Знам’янського району виявили людські рештки. Три експертизи підтвердили, що вони належать Діані.

26 липня у Суботцях попрощалися з дівчиною.

Підозрюваного у вбивстві затримали в Польщі. 15 серпня суд обрав йому запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою без права внесення застави.

Ліля Кочерга, CBN