Житель Кропивницького ховав у гаражi арсенал зброї та наркотики (ФОТО)

Перегляди: 978

До вiддiлу полiцiї надiйшло повiдомлення про виявлення у примiщеннi в одному з гаражних кооперативiв у обласному центрi чималої кiлькостi заборонених речей.

Про це CBN поiнформували в ГУ НП в областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пiд час проведення обшуку вилучили близько тисячi набоїв рiзного калiбру, кiлька корпусiв гранат i пiдривачiв, револьвер, порох, пневматичнi пiстолет та гвинтiвку. Також у примiщеннi виявили нарковмiснi рослини.

Встановили, що до незаконного зберiгання боєприпасiв та наркотичних засобiв причетний 35-рiчний кропивничанин, який орендував гараж.

Громадянину повiдомили про пiдозру у вчиненнi кримiнального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зi зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення чи пересилання наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв без мети збуту) Кримiнального кодексу.

За скоєне йому загрожує покарання у виглядi позбавлення волi на строк до семи рокiв.