Кропивничанин втретє за рік потрапив у поліцію за водіння під дією наркотиків

Перегляди: 735

Вчора, 7 жовтня, о 05:00 у Кропивницькому патрульні зупинили автомобіль Mitsubishi Lancer, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Про це CBN поінформували в прес-службі патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час спілкування та перевірки документів у 28-річного водія інспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння. На цьому ж його затримували у 2019 році вже двічі.

Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння у медзакладі, але чоловік відмовився у присутності двох свідків.

Інспектори склали на водія протокол за ч.3 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалась адмінстягненню за вчинення подібного правопорушення) та постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою позбавленою права керування).

Водію загрожує штраф у розмірі 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років.