Баскетбольний клуб «Золотий Вік» двічі зіграв із фаворитом Вищої ліги

Перегляди: 738

БК «Золотий Вік» зіграв перші два офіційні матчі в новому сезоні.

Про це СВN повідомили в прес-службі обласної федерації баскетболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У рамках Кубку України кропивничани двічі помірялися силами з одним із фаворитів Вищої ліги – БК «Тернопіль-ТНЕУ». У першому поєдинку наші земляки виграли стартову і заключну зустрічі. Але у другій чверті поступилися з різницею у 20 пунктів – 10:30. Це стало запорукою перемоги господарів майданчику – 80:64 (17:18, 30:10, 18:12, 15:24).

Найрезультативнішими гравцями у складі «золотих» стали Антон Мельник (десять очок, дев’ять підбирань), Олександр Дроб’язко (23 очки, дев’ять підбирань) та Олександр Хапун (дев’ять очок).

У другому матчі хлопці Андрія Бабенка знову доставили більш досвідченому супернику багато проблем. Поки оновленому «Золотому Віку» не вистачає стабільності й класу для того, щоб вигравати в суперників такого рівня. У підсумку друга поразка – 82:71 (16:15, 19:15, 23:20, 24:21).

У складі нашої команди варто відзначити результативні дії Богдана Сосоя (24 очки, шість передач), Антона Мельника ( 19 очок, 12 підбирань), Олександра Дроб’язка ( 12 очок, десять підбирань) та Руслана Фортуни (десять очок).

Для кропивницької молодої команди, яка будується наново, ці кубкові протистояння з одним із лідерів Вищої ліги стали гарною нагодою здобути досвід та награти склад. А боротьбу за Кубок України продовжили тернопільці.