Спортсмени Олександрівського району перемогли на обласних сільських спортивних іграх (ФОТО)

Перегляди: 1094

В Олександрівці Кіровоградський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів фінальну частину обласних сільських спортивних ігор.

Про це СВN повідомили в центрі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Змагання проводились за підтримки та сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

Загалом у двох частинах обласних сільських спортивних ігор взяли участь 15 команд. Переможців та призерів у загальнокомандному заліку визначили за сімома кращим результатам обох частин змагань.

Перший етап змагань відбувся 23 березня у Кропивницькому. Тут команди районів та об’єднаних територіальних громад змагалися в чотирьох видах спорту: настільному тенісі, гирьовому спорті, шахах та шашках.

Програма другого етапу складалася з п’яти видів: волейбол, армреслінг (чоловіки та жінки), змагання спортивних сімей «Тато, мама, я – спортивна сім՚я», перетягування канату та легкоатлетична естафета 4х100м.

У легкоатлетичній естафеті перемогу здобули Денис Аполонов, Олександр Біланенко, Олександр Роздобудько та Микола Винник із Олександрівського району. Друге місце посіли Владислав Шадурський, Владислав Логвіненко, Ігор Зубко та Артур Яремчук із Помічнянської ОТГ. Третіми фінішували Костянтин Глинянчук, Артем Гордеєць, Дмитро Кислицький та Віктор Діконенко з Онуфріївського району.

У змагання спортивних сімей «Тато, мама, я – спортивна сім’я» перемогла сім՚я Жушманів (Гайворонський район), срібло - в родини Левченко (Помічнянська ОТГ), третє місце - у сім’ї Завальних (Олександрівський район).

У змаганнях з волейболу не було рівних команді Олександрівського району, а срібло й бронза - у волейболістів Помічнянської та Великосеверинівської ОТГ.

В армреслінгу серед жінок найсильнішою стала Валентина Даниленко з Олександрівського району, яка в фіналі здолала представницю Гайворонського району Наталію Оліскевич. На третю сходинку призового п’єдесталу тут піднялася Вікторія Матвєєнко (Великосеверинівська ОТГ).

Армреслінг (чоловіки, до 90 кг.): перше місце – Віталій Литва (Олександрівський район); друге – Назар Дильман (Великосеверинівська ОТГ); третє – Сергій Федоров (Онуфріївський район).

Серед чоловіків вагою понад 90 кг усіх конкурентів здолав Руслан Коваленко (Помічнянська ОТГ), а другим та третім стали Микола Клімчук (Гайворонський район) і

Євгеній Суперенко (Долинський район).

Загальнокомандний залік у армреслінгу виграли господарі змагань із Олександрівського району, які випередили за сумою балів представників Гайворонського району та Великосеверинівської ОТГ.

У перетягуванні канату не було рівних хлопцям з Олександрівського району, а до трійки призерів увійшли богатирі Онуфріївського району та Великосеверинівської ОТГ.

Після двох етапів обласних сільських спортивних ігор перемогу здобули спортсмени Олександрівського району (12 очок). Доля командного срібла та бронзи вирішувалася лише за додатковими показниками, адже збірні Онуфріївського району та Помічнянської ОТГ набрали по 21 балу. Друге місце - в онуфріївців, а третіми стали помічнянці.