У Кропивницькому подорожчало централізоване опалення

Перегляди: 1452

Сьогодні, 9 жовтня, виконавчий комітет міської ради затвердив нові тарифи на теплопостачання, яке подає комунальне-підприємство «Теплоенергетик», передає кореспондент CBN.

«Новий тариф встановили у зв'язку зі структурною зміною - приєднали у комунальну власність “Кіровоградтепло”, вимогами законодавства в сфері житлово-комунального господарства і зростанням складових тарифу в порівнянні з чинними. Наразі для абонентів “Теплоенергетик” діє тариф 1603,04 гривні за гігакалорію, для абонентів “Кіровоградтепло”, яке вже перевели у комунальну власність, - 2129,08 гривні», – уточнила заступник директора департаменту-начальника управління економіки департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Аліна Пузакова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З початком нового опалювального сезону населення платитиме за тепло 2137,81 гривні за гігакалорію. Абоненти без лічильників - 55,73 гривні за квадратний метр. Раніше абоненти «Кіровоградтепло» платили 54,25 гривні за квадратний метр, «Теплоенергетика» - 45,68 гривні.

Також встановили тарифи для бюджетних установ та інших споживачів. Вони платитимуть 2233,85 і 2279,85 гривні за гігакалорію відповідно.