Іноземні футболісти заявили про знущання з боку керівництва ФК «Олімпік» з Кропивницького

Перегляди: 2783

Сьогодні, 10 жовтня, іноземні футболісти з Кіровоградського футбольного клубу «Олімпік» заявили про невиконання договірних зобов’язань з боку керівництва клубу, передає кореспондент CBN.

«Ми маємо проблеми з їжею, водою, медициною. У нас немає грошей взагалі. Ми дуже багато граємо, в нас багато травм, але грошей, щоб вилікуватись, у мене немає. Так я граю вже протягом двох років», - сказав футболіст Стів Куасі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами футболістів, президент та головний тренер ФК «Олімпік» Юрій Кевліч завжди погрожував футболістам і часом не лише словесно.

«Коли ми погано грали, він нам завжди казав: "Їдьте в Африку"», – зазначив футболіст.

У поліцію хлопці звертатися бояться, адже думають, що правоохоронці все розкажуть президенту футбольного клубу. За їхніми словами, всіх іноземних футболістів Юрій Кевліч особисто знайшов у Fаcebook і запросив грати у Кропивницький. Для прикладу їм показав фото атрибутики ФК «Зірка»і сказав, що в них буде те саме.

Всі іноземні футболісти ФК «Олімпік» живуть у готелі «Турис», де, як вони стверджують, немає води та світла.

Вчора, 9 жовтня, спортсмени отримали повідомлення від президента та головного тренера ФК «Олімпік» Юрія Кевліча з погрозами. Він написав, що у спортсменів є лише сім днів на те, аби покинути Україну.

Юрій Кевліч у коментарі CBN звинувачення на свою адресу відкинув.

«А ми їм не зобов’язані платити гроші, - заявив він. - Хто вам сказав таке, що ми повинні? Які гроші? Ми любительський клуб, ще раз вам повторюю. Ми не маємо права по закону платити їм гроші. Платить гроші професійний футбольний клуб, до якого їм дуже далеко. Нехай вони спочатку навчаться грати у футбол, а потім ще потрібно виправити їхні людські якості».

Більше - у сьогоднішньому сюжеті на телеканалі «Вітер» о 20:00.