Філармонія запрошує кропивничан і гостей міста на концерт пам'яті героя АТО

Перегляди: 1102

В обласнiй фiлармонiї 14 жовтня, у понеділок, вiдбудеться благодiйний концерт «Герої не вмирають», присвячений пам’ятi командира розвiдувального взводу 42 окремого батальйону 57 окремої мотопiхотної бригади прапорщика Павла Тiхонова.

Що планується, CBN розповіла художній керівник філармонії Наталія Бондаренко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ініціатором проведення концерту стала філармонія, адже Павло пропрацював в ній майже шість років. Підтримала громадська організація «Патріот України».

«Паша - так ласкаво називали його в філармонії. Він завжди був усміхнений, з гарним настроєм, ввічливий», - сказала Наталія Бондаренко.

На сцені виступлять камерний оркестр «Концертіно», соліст філармонії, лауреат міжнародних конкурсів Олександр Безай, волонтер Володимир Бурко, хореографічні ансамблі «Росинка», «Авангард», академічний театр пісні й танцю «Зоряни», інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро». Прозвучать вірші та пісні наших аземляків.

Початок концерту о 18:30.

Нагадаємо, Павло Тiхонов народився 2 жовтня 1975 року в обласному центрi. Закiнчив школу №20 i здобув вищу освiту в Кiровоградському iнститутi комерцiї. Вiн одним iз перших у 2014 роцi пiшов воювати на схiд. Брав участь у бойових дiях у зонi проведення АТО/ООС в Донецькiй та Луганськiй областях.

Загинув 17 червня 2019 року в Донецькому аеропорту. Поховали вiйськового на Алеї почесних поховань Рiвнянського кладовища 20 червня.