У Кропивницькому оголосили переможцiв «Громадського бюджету-2020»

Перегляди: 756

Координацiйна рада з питань громадського бюджету затвердила рейтинг проектiв четвертого конкурсу «Громадський бюджет-2020» вчора, 10 жовтня.

Про це пише «КП».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У категорiї «великих» проектiв перемогли «Велокроп – облаштування першої у мiстi сучасної велосипедної дорiжки» i «Спортивне мiстечко на Жадова».

У категорiї «соцiальнi» найбiльше голосiв зiбрали проекти «Допоможи дитинi побачити свiт» i «Територiя рiвних можливостей».

За кошти бюджету наступного року реалiзують ще 14 малих проектiв, серед яких облаштування притулку для тварин «Щасливий пес», спортивний майданчик «Живемо активно», «Дитячо-спортивний комплекс на 101 мiкрорайонi», молодiжний центр «Sociolla», спортивно-дитячий майданчик «Наша мрiя» i «Кропивницький пiвмарафон-2020».

На реалiзацiю цих проектiв iз мiського бюджету видiлять сiм мiльйонів гривень.

Координацiйна рада проситиме у депутатiв мiськради дофiнансувати ще три проекти – «Iнклюзивна освiта в мiстi: разом крок за кроком», «Доступне дитинство. Майданчик для дiтей з iнвалiднiстю на Кущiвцi» i «Сквер для кожної родини».