Депутата міськради Світловодська взяли на хабарі (ФОТО)

Перегляди: 2565

Депутата Світловодської міської ради затримали на хабарі.

Про це CBN поінформували в прес-службі управління СБУ області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За даними СБУ, депутат, який очолює одне з комунальних підприємств Світловодська, вимагав гроші від підприємниці, яка займається торгівлею. За 35 000 гривень чоловік пропонував власниці бізнесу відновити у її магазині світло і водопостачання, яке попередньо він безпідставно розпорядився від’єднати. Також за хабар він обіцяв у подальшому не створювати штучних перешкод у її комерційній діяльності.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у службовому приміщенні після отримання хабара.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших імовірних фактів незаконної діяльності затриманого.