Аграрії Кіровоградщини вивчають досвід французьких колег

Перегляди: 908

У склад делегації також входить президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко та директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Сергій Коренюк.

Про це CBN поінформували в облдержадміністрації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мета поїздки - обмін досвідом у галузі сільськогосподарського виробництва, ознайомлення з досягненнями в аграрній сфері Франції, знайомство з потенційними партнерами, обговорення пропозицій та проектів співробітництва.

Члени делегації вже відвідали завод-виробник сільгосптехніки Manitou у місті Нант. Цей бренд відомий у всьому світі. Manitou виробляє переважно навантажувачі. Завод займає територію у 42 гектари, використовує замкнутий цикл виробництва, має автоматизований склад запчастин. Номенклатура цього складу налічує близько 70 тисяч запчастин.

Під час зустрічі із засновником та головою правління заводу Марселем Бро обговорили перспективи співпраці.

У програмі також візити до фермерських господарств, які спеціалізуються на вирощуванні злакових та технічних культур, а також на ферми, де утримують голштинських молочних корів.