Колишні комуністи мітингували під мерією Кропивницького проти бідності (ФОТО)

Перегляди: 998

Активісти міської організації політичної партії «Ліва опозиція» влаштували мітинг «За Україну без бідних» біля міської ради у Кропивницькому сьогодні, 17 жовтня, передає кореспондент CBN.

За словами активістів, акцію вони приурочили до Дня боротьби із бідністю.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники тримали в руках агітаційні прапори та транспаранти з надписами: «Інсулін = життя», «Новий трудовий кодекс = бідність + рабство», «Ринок землі – диктат олігархів назавжди», «Новий тариф на тепло – це глухий кут, я не зможу його сплатити», «Райкович, приземли тарифи на тепло» тощо.

Мітингувальники вимагають від влади не допустити підвищення тарифів на комунальні послуги; зупинити реформи в медицині й освіті, які вважають провальними; не допустити прийняття нового трудового кодексу та введення ринку землі.

Нагадаємо, 16 грудня 2015 року Окружний адміністративний суд Києва завершив розгляд справи за позовом Міністерства юстиції до КПУ про заборону її діяльності. Справа розглядалась за участю третьої особи – Уповноваженого ВРУ з прав людини. Суд задовольнив позов Міністерства юстиції у повному обсязі, заборонивши діяльність Комуністичної партії України.

Співголова «Лівої опозиції» – лідер забороненої КПУ Петро Симоненко.

Ліля Кочерга, CBN