Ведучий телеканалу «Вітер» став лауреатом обласної премії у галузі культури

Перегляди: 1443

Провідний актор академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького, ведучий програми новин на телеканалі «Вітер» Євген Скрипник став лауреатом обласної премії у галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини».

Як розповіла CBN керівник обласного департаменту культури Валентина Животовська, премія існує більше десяти років.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За підсумками минулого року конкурсна комісія таємним голосуванням визначила переможців.

Євген Скрипник став лауреатом у номінації «За внесок у розвиток професійного музичного, театрального, хореографічного, фото- та кіномистецтва».

Євген – член команди телеканалу «Вітер», постійний ведучий вечірньої програми новин. Крім того, він - фронтмен відомого кропивницького гурту «Ефір».

«Це для мене абсолютна несподіванка. Сподіваюсь, у мене буде можливість подякувати чи дирекції театру, чи департаменту культури, чи якимсь добрим людям, хто цьому посприяв. Для мне це честь. Я дуже вдячний», - прокоментував подію Євген Скрипник.

У номінації «За популяризацію національної культури, фольклорної спадщини, збереження і збагачення народного мистецтва» переможцем став керівник народного аматорського театру Новоукраїнського районного палацу культури «Ювілейний» Анатолій Телков.

Зберігач фондів музею історії Долинського району, заслужений працівник культури України Віктор Маруценко став лауреатом премії у номінації «За вагомий внесок у збереження та популяризацію культурної спадщини».

У четвертій номінації - «За внесок у розвиток бібліотечної справи» - обласну премію отримає директор міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького Світлана Тимків.

Нагородження лауреатів обласної премії в галузі культури відбудеться 7 листопада в обласній філармонії напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.