До Кропивницького центру перебування бездомних підприємці трьох ринків передали продукти

Перегляди: 1005

В рамках акції «Холодильник Добра» до Кропивницького міського центру обліку та тимчасового перебування бездомних осіб підприємці трьох ринків передали продукти харчування.

Інформацію про це на своїй сторінці у Facebook розмістив ініціатор акції депутат міськради Олег Краснокутський, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми звернулися до працівників міського управління торгівлі, які й стали комунікаторами між центром та ринками», – розповів депутат.

На ініціативу відгукнулись колективи оптового, овочевого та привокзального ринків, які передали центру крупи, макарони, в тому числі швидкого приготування, в яких була потреба, рибні консерви, овочі, яйця.

«Люди, які сюди потрапляють, не мають ні документів, ні засобів для існування. Поки працівники центру поновлюють документи, сприяють відновленню пенсійного забезпечення або працевлаштування, їм треба чимось харчуватись. Міська рада не виділяє кошти на харчування, аби стимулювати людей до самозабезпечення. Але все ж таки людям треба допомогти. Тим більше, що з настанням осені кількість мешканців центру різко збільшується», - розповів Олег Краснокутський.

Літом у центрі перебуває до 15 людей, зараз - 32 людини.

Бажаючі підтримати акцію або ті, хто потребує допомоги, можуть звернутися до центру, який знаходиться по вулиці Олени Теліги, 75, або за телефоном 066-771-26-35. Заклад працює цілодобово.