У Кропивницькому визначився володар Кубку України з бейсболу (ФОТО)

Перегляди: 1460

На кропивницькому стадіоні «Діамант» вчора, 19 жовтня, відбувся третій матч фінальної серії Кубку України з бейсболу між земляками з «BioTexCom – КНТУ» та «BioTexCom- СДЮСШОР-2».

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Минулими вихідними дві перемоги з рахунками 5:2 та 13:0 здобули багаторазові чемпіони країни та чинні володарі національного Кубку. Щоб ще раз здобути почесний трофей, підопічним Юрія та Олега Бойків потрібно була перемога. Більш досвідчені кропивничани захопили ініціативу з перших інінгів й довели свою перевагу – 9:3. «BioTexCom – КНТУ» в 22 раз виграв Кубок України з бейсболу.

По завершенні третього кубкового матчу відбулася урочиста церемонія нагородження. Перший віце-президент Федерації бейсболу та софтболу України Володимир Ковальов та заступник начальника обласного Управління освіти, науки, молоді та спорту Уляна Соколенко вручили бейсболістам не лише дипломи та медалі за кубковий турнір. Гравців і тренерів «BioTexCom – КНТУ» нагородили золотими, а їхніх сьогоднішніх суперників - бронзовими медалями за успішний виступ у бейсбольному чемпіонаті України.

Бейсбольний сезон в Україні офіційно завершився.