В Олександрії депутат облради напав на журналіста

Перегляди: 1217

Депутат Кіровоградської обласної ради, начальник управління ЖКГ міськради Олександрії Геннадій Лоцман штовхав місцевого журналіста Віктора Голобородька, вибивав камеру з рук та погрожував розправою.

Про це Голобородько написав на своєму сайті «ТЕКСТИ. Олександрія», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Близько першої ночі я знімав на відео блокування сміттєзвалища на Лікарівці, вибіг Геннадій Лоцман і почав матюками погрожувати мені розправою, а також виганяти, виштовхувати фізично з території, яка є просто місцем повороту з траси на Кременчук у бік міського сміттєзвалища», – зазначив журналіст.

«Його автівка потрапила у кадр, і тому він, імовірно, і прибіг розбиратись, гилячи матюччя і демонструючи свою зверхність, придумуючи якісь надумані вимоги і намагаючись провокувати на конфлікт. Потім почав вибивати фотокамеру. В нього це не вийшло, проте по руці умастив», – додав Віктор Голобородько.

Журналіст наголосив, що він намагався нейтралізувати конфлікт, говорячи про загальні теми та відходячи від Геннадія Лоцмана, але депутат обласної ради продовжував махати кулаками і погрожувати.

«Коли навколо зібралось достатньо багато людей, пан Геннадій зник з місця події, стрибнувши у машину і тікаючи із місця події», – йдеться у дописі.

За словами Віктора Голобородька, він серйозних трав не отримав: «Трохи побив руку і вишкрябав шкіру. Це я помітив, коли давав свідчення у поліції. Завтра (24 жовтня - CBN) я вже маю наміри поспілкуватися із адвокатами».

На телефонний дзвінок журналіста CBN Геннадій Лоцман не відповів. Редакція готова надати йому слово будь-коли.