ФК «Олександрія» на виїзді зустрівся із французьким «Сент-Етьєном»

Перегляди: 963

У матчі третього туру групового етапу Ліги Європи ФК «Олександрія» на виїзді зустрічався із французьким «Сент-Етьєном», повідомляє кореспондент CBN.

На початку матчу краще діяли господарі поля. За шаленої підтримки понад 30 тисяч уболівальників французам вдалося забити. Потужним ударом у дальній кут метрів з 14 відзначився Габріел Сілва. Але цей гол не заспокоїв олександрійців. Наші хлопці стали проводити стрімкі контрвипади. Один із них призвів до голу в ворота Стефана Руфле. Кирило Ковалець отримав передачу у вільну зону й зробив простріл на Артема Сітала. Наш нападник трохи до м'яча не встиг. Але Сілва, випереджаючи Дениса Мирошниченка, уразив власні ворота.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після цього хлопці Володимира Шарана створили ще два гольові моменти. Та удар Кирила Ковальця метрів із 14 відбив воротар, а Валерій Лучкевич трохи не влучив у дальній кут. У гравців французького клубу особливих нагод відзначитися не було. Перший тайм, друга половина якого пройшла за певної переваги українців, завершився нічиєю - 1:1.

Другий тайм проходив за рівної боротьби. Суперники більше намагалися надійно зіграти у захисті. Шанси забити в обох команд були. У нас пройшла чудова комбінація за участі Кирила Ковальця та Валерія Лучкевича. Останній увірвався в штрафну й мав шанс пробити, але зробив простріл на Артема Сітала. Нападника випередили захисники. А згодом суперсейв Паньківа врятував гостей після удару головою Абі. На останніх хвилинах більше атакували гсподарі. Тричі блискуче рятував нашу команду Юрій Паньків. Рахунок не змінився 1:1.

Отже, «Олександрія» здобула друге очко в Лізі Європи.