Кропивницький водій возив із собою наркотики в банці з-під чаю (ФОТО)

Перегляди: 836

Вчора, 24 жовтня, близько 16:00, у Кропивницькому патрульні зупинили автомобіль Audi A6 за порушення правил дорожнього руху, але під час перевірки транспорту знайшли наркотики.

Про це CBN поінформували в прес-службі патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час спілкування з поліцейськими 34-річний водій автівки вів себе підозріло, тому патрульні вирішили перевірити його автомобіль. Правоохоронці знайшли поруч з пасажирським сидінням металеву банку з-під чаю, в якій були поліетиленові пакетики з кристалічною речовиною білого та коричневого кольору, порожні поліетиленові пакети та електронні ваги.

Свою причетність до зберігання та збуту наркотиків чоловік заперечував та зазначив, що не знає, як все це потрапило до його автомобіля.

На водія склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 122 КупАП (невиконання водіями вимог поліцейського, а водіями військових транспортних засобів - вимог посадової особи військової інспекції безпеки дорожнього руху Військової служби правопорядку у Збройних Силах України про зупинку транспортного засобу). За зберігання наркотиків чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.