У Кропивницькому відкрилася виставка «Золотими стежками Ексампею» (ФОТО)

Перегляди: 1273

В обласному центрі народної творчості відкрилася виставка за підсумками фотопленеру, передає кореспондент CBN.

У серпні в Помічну завітали фотографи з десяти міст України. Вони пройшлися театралізованим маршрутом «весілля батька Махна». І не тільки фотографували, а були учасниками весілля й самі виступали в ролі моделей.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На виставці можна побачити 50 робіт. Кращі митці та учасники фотопленеру отримали дипломи та подяки від обласного департаменту культури Кіровоградської облдержадміністрації.

«Ми сьогодні ще раз впевнилися, що наша область - вона незвідана, вона має дуже багато туристичних маршрутів. Я працюю в краєзнавчому музеї, тому для мене це дуже важливо. Ми розповідаємо людям. Вони у нас питають: що у вас цікавого можна подивитись. То для себе я взяла дійсно матеріал, який я буду просувати, буду рекомендувати, ну і, звичайно, сама поїду, щоб подивитися, що це таке», - поділилася враженнями співробітниця обласного краєзнавчого музею Оксана Чонтай.

За словами голови Помічнянської ОТГ Миколи Антошика, головна мета, яку ставили перед собою організатори фотопленеру, - показати всій Україні, яка цікава історія Помічної і які гарні там краєвиди.

Наступним кроком проекту, започаткованому два місяця тому, буде створення туристичного довідника зі світлинами, які розкажуть про весілля батька Махна.

Фото Григорія Зуба, CBN