ФК «Олександрія» зіграв унічию з ФК «Шахтар»

Перегляди: 1203

Сьогодні, 27 жовтня, у матчі 12 туру чемпіонату Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» зіграла внічию з донецьким ФК «Шахтар», передає кореспондент CBN.

Обидві команди зіграли на цьому тижні єврокубкові матчі й наставники зробили ротацію в стартових складах. У порівнянні з поєдинком в Сент-Етьєні в гостей на полі з’явилися Бабогло, Стецков, Запорожан, Довгий, Задерака та Шастал. Наші земляки вже довели, що зміни не псують загальної картини гри.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У матчі в Харкові «Шахтар» із перших хвилин атакував великими силами й створив багато гольових нагод. Юрій Паньків відбив усе, що летіло в його ворота. У першому таймі двічі рятував свою команду й Андрій П’ятов. Спочатку кіпер «гірників» відбив удар головою Дмитра Шастала, а згодом парирував «постріл» у ближній кут від Максима Задераки.

Арбітр не ризикнув призначити пенальті в ворота «Шахтаря» за відверту грубість в штрафному майданчику проти Олексія Довгого. По перерві олександрійці більше захищалися й гольових моментів не створили.

Догравали суперники матч у нерівних складах, після вилучень спочатку Алана Патріка, а потім й Дмитра Шастала. Незважаючи на всі намагання фаворитів, які до цього в чемпіонаті лише перемагали, підопічні Володимира Шарана вистояли – 0:0.

«Олександрія» стала першою командою в цьому сезоні, яка відібрала два очки в ФК «Шахтар».