У Кропивницькому відбулося покладання квітів з нагоди річниці вигнання нацистів з України (ФОТО)

Перегляди: 1747

Сьогодні, 28 жовтня, на меморіальному комплексі «Фортечні вали»у Кропивницькому відбулося покладання квітів до «Вічного вогню», пам'ятника «Жертвам фашизму», Алеї слави та пам'ятного знаку «Багнет» з нагоди відзначення 75 річниці вигнання нацистів з України, передає кореспондент CBN.

«Сьогодні ми вшановуємо подвиг українських воїнів, які вибороли право на життя і свободу наступним поколінням, врятували від нацизму народи Європи. Битва за Україну стала одним із вирішальних чинників розгрому гітлерівської Німеччини і її союзників. Ціна перемоги була величезною. Під час наступальних операцій на території України загинули три мільйони воїнів. Їх історична перемога над нацизмом дала мир, свободу і взаєморозуміння мільйонам людей», - сказала ведуча заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цього дня квіти до пам’ятників поклали військові, керівники міста і області, духовенство, студенти, школярі, небайдужі містяни.

Потім присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів.

Фото Григорія Зуба, CBN