Обласна філармонія запрошує на святковий концерт «Зустріч на Кавалерійській»

Перегляди: 1412

У четвер, 31 жовтня, о 18:30 на сцені обласної філармонії розпочнеться святковий концерт «Зустріч на Кавалерійській».

Як повідомили CBN організатори, свої виступи творчі колективи та солісти філармонії приурочили до відкриття 75-го концертного сезону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У виконанні камерного оркестру «Концертіно» прозвучить увертюра до опери «Весілля Фігаро» Моцарта. У супроводі оркестру соліст-лауреат міжнародних конкурсів Олександр Безай виконає каватіну Фігаро з опери «Севільський цирюльник» Россіні.

В концерті буде багато прем’єр. Наприклад, українська народна пісня в аранжуванні Андрія Рахманіна «Чорнії брови, карії очі», «Радецький марш» Штрауса та «Хабанера» з опери «Кармен» Бізе.

Інструментальний ансамбль «Єлисавет-ретро» виконає один з найвідоміших творів Бенні Гудмена «Вітерець у пустелі».

Глядачі зможуть насолодитись виступами ансамблів бального танцю «Конвалія» та спортивного бального «Олімп».

Новостворений дует баяністів «Кураж-мікс» у складі Андрія Жука та Віталія Присяжного виконає попурі, а Артем Гасленко та Олексій Козачинський - пісню «Причарувала, приворожила».

Академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни» покаже номери з нової програми «Європейський калейдоскоп». Вона складається з танців і музики народів світу, в гостях у яких побували «Зоряни». Серед них - угорські, циганські, польські танці й музика.

Програма складається з 25 різноманітних номерів, які можна побачити, завітавши до філармонії у четвер.

Нагадаємо, що відкрився 75-й концертний сезон концертом Національного президентського оркестру. В програмі звучали перлини світової класичної та джазової музики.

У листопаді на кропивничан та гостей обласного центру очікує зустріч з піаністом з Греції Діано Мастрояннісом та камерним оркестром «Концертіно».