ФК «Олександрія» продовжує боротьбу в Кубку України

Перегляди: 971

Олександрійці здолали луганську «Зорю» в серії пенальті й вийшли до чвертьфіналу.

У матчі 1/16 Кубку України ФК «Олександрія» на своєму полі приймав луганську «Зорю». В цьому поєдинку Володимир Шаран вирішив зіграти дещо експериментальним складом. На поле з перших хвилин вийшли молоді Дришлюк і Стецков. Місце в воротах зайняв Білик. В центрі захисту діяв Бабогло, а в атаці Шастал та Безбородько. Також дебютував за першу команду Тейшейра.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В першому таймі краще виглядали гості, в яких був майже оптимальний склад. На 29-й хвилині луганчани вийшли вперед після удару Хомченовського. Тож перший тайм завершився з рахунком - 0:1.

По перерві господарі поля додали, перехопили ініціативу й Стецков відновив рівновагу - 1:1. Основний час завершився внічию.

У додатковий час більше шансів забити мали олександрійці, але рахунок не змінився. Долю переможця визначала серія післяматчевих пенальті. Першими промахнулися господарі, але згодом голкіпер господарів Білик відбив два удари луганчан, а наші землякі били влучно. Отже, 6:5, і ФК «Олександрія» вийшов до чвертьфіналу Кубку України.