У Кропивницькому обирають найкращу бригаду екстреної медичної допомоги області (ФОТО)

Перегляди: 863

Сьогодні, 30 жовтня, у Кропивницькому центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області провели другий обласний чемпіонат серед бригад екстреної медичної допомоги, передає кореспондент CBN.

Брали участь у чемпіонаті шість бригад з Кропивницького, Олександрії, Знам’янки та Світловодська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мета чемпіонату – показати свої навички та поділитися ними з іншими.

Учасники пройшли шість конкурсів. На кожній локації було завдання, максимально наближене до реального життя. Медики рятували «постраждалих під час ДТП», чоловіка, який «вистрибнув з вікна під час пожежі», жінку, яка отруїлася на ювілеї», «глухонімого з серцевим нападом у готелі» та дитину, яка «отруїлася марганцівкою».

На кожен конкурс учасники мали 15 хвилин. За словами організатора чемпіонату та заступника головного лікаря з лікувальної роботи центру екстреної медичної допомоги Тамара Беспалової, цього часу достатньо, аби розібратися в ситуації, надати першу медичну допомогу постраждалим та відвезти людину до лікарні.

Наприкінці чемпіонату оберуть найкращу бригаду, яка матиме найбільшу кількість балів. Вона отримає головний кубок та медалі.

Фото Григорія Зуба, CBN