У Кропивницькому п’яний чоловік вирішив перевірити, як швидко приїжджає поліція (ВІДЕО)

Перегляди: 926

П’яний 27-річний чоловік викликав поліцію, аби перевірити роботу патрульних та дізнатися, як швидко поліцейські приїжджають на виклик.

Про це CBN поінформували в прес-службі патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На лінію «102» зателефонував чоловік та повідомив, що невідома п’яна людина біля двоповерхового будинку на вулиці Кільцевій у Кропивницькому гучно слухає музику та заважає відпочивати іншим.

За вказаною адресою патрульні побачили п’яного чоловіка, який сидів на східцях біля будинку. Як виявилося, це був заявник.

За словами чоловіка, він зателефонував на «102» аби перевірити, як швидко поліцейські приїжджають на виклик та реагують на звернення громадян.

Інспектори доставили 27-річного чоловіка до Кропивницького відділу поліції та склали на нього протокол за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик поліції).

За інформацією патрульних, 27-річний чоловік звертався до поліції більше сотні разів, а за останні кілька днів - близько десяти.

https://www.facebook.com/kroppolice/videos/2482705678722941/