Кропивницькі «Шкети» виграли всеукраїнський футбольний турнір

Перегляди: 1794

Всеукраїнський юнацький футбольний турнір проходив у Черкасах і був присвячений пам’яті відомого футбольного тренера та директора ДЮСШ «Дніпро-80» Валентина Дементьєва.

У змаганнях за перемогу боролися юні футболісти 2011 року народження з 16 команд, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У турнірі взяли участь вихованці Кропивницької школи раннього футбольного розвитку «Шкети».

На попередньому етапі учасників розподілили на чотири групи. В першому поєдинку кропивницькі хлопці поступилися суперникам із вінницької школи «Блохіна – Бєланова» –2:6.

Наступні поєдинки «Шкети» виграли в конкурентів із черкаської СДЮСШО – 9:1 та чернігівської «Десни» – 5:1. Кропиничани посіли в своєму квартеті друге місце й вийшли до чвертьфіналу.

В ¼ фіналу підопічні Дениса Сидельника були сильнішими за однолітків із ФК «Черкаси» – 3:2. Основний час півфінальної зустрічі із житомирським «Поліссям» не виявив переможця – 1:1. А ось післяматчеві пенальті краще виконали кропивницькі юнаки - 2:1.

У фіналі кропивницькі «Шкети» не залишили шансів суперникам із київської «Зміни» - 5:1 й стали переможцями змагань. Найкращим гравцем турніру визнали кропивничанин Шаїна Кочуру.