У Кропивницькому мешканці п’ятиповерхівки скаржаться на бездіяльність водоканалу

Перегляди: 1559

Мешканці 50-річного будинку №61 на вулиці Сергія Сєнчева чотири місяці чекають, поки їм відремонтують водопровід, передає кореспондент CBN.

Наразі водопровід працює, але протікає. З кожним днем з труби вода тече все більше. Мешканці будинку бояться, аби не було пориву.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Для ремонту люди купили необхідні матеріали. На них вони витратили близько 2 тисяч гривень. Наразі просять водоканал виділити бригаду для ремонту.

«Ми закупили всі матеріали по списку, який вони нам надали. На даний час у нас все є, але залишилося дочекатися водоканалу, щоб він виконав свою роботу», – розповіла голова правління ОСББ «Дружба» Зінаїда Іванюк.

Жінка каже, що раніше вони неодноразово зверталися до приватних підприємців, але ті їм відмовлялися ремонтувати водопровід, пояснюючи тим, що під землею проходять комунальні мережі. Жінка вирішила звернутися до директора водоканалу Валентини Давидчук.

«З липня місяця я звернулася до Валентини Миколаївни за допомогою, і щоразу я чула від неї якісь відмовки. То в неї пориви, то в неї немає часу, то в неї дві бригади, які не можуть справлятися з нашими проблемами. Чотири місяці вже пройшло, як я живу обіцянками Валентини Миколаївни», – зазначила Зінаїда Іванюк.

За словами Валентини Давидчук, заяву про заміну водопроводу отримували й проблему на даній адресі обстежили.

«Дану адресу, як і всі інші, ми обстежили і встановили, що водопровід дійсно старий, але не такий аварійний, щоб його міняти в терміновому порядку», – додала вона.

Валентина Давидчук зазначила, що в першу чергу виконують аварійні роботи по місту, але пообіцяла, що водопровід у будинку №61 по вулиці Сергія Сєнчева замінять у листопаді.