ФК «Олександрія» здобув чергову перемогу

Перегляди: 1092

У матчі 13 туру Української Прем'єр-Ліги ФК «Олександрія» зустрічався із ФК «Маріуполь», повідомляє кореспондент CBN.

Матч був важливим, адже в разі перемоги гості наближалися до олександрійців на відстань одного очка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перший тайм проходив за рівної боротьби майже без небезпечних моментів. На 29 хвилині господарі поля отримали право на пенальті. Рукою у власному штрафному зіграв Олексій Биков, який отримав попередження. На жаль, Дмитро Гречишкин пенальті не забив. Вдало зіграв воротар гостей Гальчук. Згодом за грубий фол проти Валерія Лучкевича друге попередження отримав Биков. Використати чисельну більшість в першому таймі хлопцям Володимира Шарана не вдалося - 0:0.

По перерві господарі поля нанесли подвійний удар. Спочатку з передачі Кирила Ковальця відзначився Денис Безбородько, який з'явився на полі лише в другому таймі. Через дві хвилини забив вже сам Ковалець. А на 69 хвилині, після удару головою Бабогло та сейву Гальчука, м'яч у власні ворота спрямував Корнієнко 3:0. Гості один гол зусиллями Чурка відіграли. Далі були два сейви Юрія Паньківа, дебют в чемпіонаті України новачка Тейшейри, а також повернення на поле після річної перерви улюбленця олександрійських вболівальників Василя Грицука. Рахунок же не змінився - 3:1.

ФК «Олександрія» наразі посідає п’яте місце, поступаючись чернігівській «Десні», яка йде другою, всього трьома очками.