У Кропивницькому відбувся відкритий Кубок області з кікбоксингу пам'яті героя АТО (ФОТО)

Перегляди: 1091

У Кропивницькому 2-3 листопада відбувся відкритий Кубок області з кікбоксингу WAKO пам'яті Сергія Хрипунова, передає кореспондент CBN.

П'ятий рік ці військово-патріотичні змагання збирають спортсменів різних вікових та вагових категорій з Кропивницького, Олександрії та Вільшанки. Цього разу вони розіграли 36 комплектів медалей за такими розділами єдиноборства, як поінт-файтинг, лайт-контакт, кік-лайт, лоу-кік, фул-контакт та К-1.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переможці змагань увійдуть до збірної команди Кіровоградської області, яка візьме участь у чемпіонаті України за версією WAKO. Він відбудеться 15-18 листопада в Рівному.

«Цей кубок дає юним спортсменам можливість попрацювати у ринзі в легких розділах. Коли ж вони наберуть доброї спортивної підготовки, зможуть спробувати себе у повноконтактних розділах. В Україні є національна федерація кікбоксингу WAKO, а він нещодавно став і олімпійським видом спорту. То ми маємо надію, що у цьому ринзі виступає майбутній олімпійський чемпіон», - зазначив наставник збірної області Дмитро Поляченко.

Сергій Хрипунов загинув 2 листопада 2014 року на блокпосту в селищі Майорське біля Горлівки при нападі російської диверсійної групи.

Указом Президента України Сергій Хрипунов нагороджений орденом за мужність ІІІ ступеню посмертно. На його честь перейменована вулиця обласного центру.

Організаторами змагань виступили обласні управління освіти, федерація кікбоксингу, ресурсний центр з питань допомоги учасникам АТО та ВПО при облдержадміністрації.