У Кропивницькому відділення банку працює без касира

Перегляди: 1176

28 жовтня відділення ПриватБанку «Пашутінське», що у Кропивницькому по вулиці Пашутінська, 54/55, працює без касира.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тепер у відділені працює новий банкомат з функцією Cash Recycling виробництва Wincor Nixdorf, Німеччина.

Сучасний банкомат, який видає і приймає готівку, став територією повного самообслуговування - від передачі торговельної виручки до поповнення карт.

«Ми вкотре ламаємо всі стереотипи і звичні банківські канони. Ми пишаємося тим, що слідом за харків’янами долучилися до експерименту з впровадження відділень без звичних кас. Але нам не вперше впроваджувати Hi-Tech чи навчати своїх клієнтів технологіям майбутнього. Лише кілька років тому ми навчали інтернет-банкінгу, а сьогодні ми довели всьому світу, що банк може бути у кожного в кишені», – розповів директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло.

Звичні всім банкомати і термінали здійснюють видачу та прийом готівки покупюрно. Нові пристрої здатні приймати і видавати готівку пачками до 200 купюр одночасно. Це суттєво скорочує термін роботи клієнта з пристроєм. Гроші надходять на картку миттєво, й ними відразу ж можна скористатися для здійснення безготівкового платежу, поповнення депозиту або погашення кредиту. Крім того, нові банкомати оснащені камерою та сенсорним екраном.

Використання такого обладнання дозволить скоротити витрати банку, а значить зберегти низькі тарифи для клієнтів.