Виходець з Кропивницького зіграв з Лілією Ребрик у виставі про кохання

Перегляди: 956

Ведуча проекту «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик та сценарист і продюсер Антон Лірник анонсували спільну виставу LOVE LETTERS, в якій зіграють закохану пару.

За сюжетом весь їхній роман розвивається в переписці, повідомляє «Детектор медіа».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спектакль поставлений за п’єсою драматурга Альберта Р. Герни, яку ставили по всьому світу, починаючи з 50-х років минулого століття.

«З розвитком технологій, на жаль, з нашого життя пішли листи, справжні, написані від душі і від руки, – розповів Антон Лірник. – А вони були цінні тим, що в них людина могла сказати таке, чого не могла сказати в очі. Герої нашого спектаклю – це люди, які не завжди могли висловити один одному всі свої почуття, заміщаючи їх рядками на папері».

Шоумен також зізнався, що його партнерка у виставі – Лілія Ребрик – вразила його емоційністю. За його словами, вона неймовірно органічно втілює ідею спектаклю.

«Ці листи дуже лаконічні, але в них багато сказано між рядків, – зауважив Лірник. – І саме Лілія змогла прекрасно передати глядачеві ті емоції, ті відносини, ті почуття, які заховані в цих словах».

Прем’єра вистави запланована на 15 грудня.