Дорожники відзвітували, що траса з Кропивницького до Миколаївської області майже готова

Перегляди: 7802

Підрядники завершують роботи на дорозі державного значення Н-14, що поєднує Кіровоградщину з Миколаївською областю.

Як повідомили CBN у прес-службі Служби автомобільних доріг в області, майже завершили нанесення розмітки, впорядковують вбиральні, узбіччя, висаджують більше тисячі дерев тощо.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дорожники обіцяють автомобілістам безпечний та комфортний проїзд від Кропивницького до межі з Миколаївською областю.

Ремонтувати дорогу Н-14 у межах облаcті розпочали влітку минулого року. Фінанcує роботи державний бюджет за підтримки уряду та Укравтодору.

В цілому цього року на Кіровоградщині відремонтували 53,8 км автодоріг державного значення: вісім кілометрів реконструювали, на 45,8 км зробили поточний середній ремонт, ще на восьми кілометрах - дрібний.

Ремонтні роботи на дорозі М-12 за маршрутом Кропивницький – Умань забезпечать нормальний зв'язок обласного центру з транснаціональним коридором GO Highway та коридором М-05 Київ – Одеса. Також цього року відремонтували ще п’ять кілометрів дороги на Полтаву.

Пріоритетами на 2020 рік залишаються маршрути на Стрий та на Полтаву, а також додається Криворізький напрямок, дорога Н-23 Кропивницький - Кривий Ріг – Запоріжжя, а/д Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя - Маріуполь, Н-14-1 Південний обхід м. Кропивницького, Р-10 Канів - Чигирин - Кременчуг.

У пропозиціях для робіт у наступному році також і ремонт територіальної мережі, дороги Т12-12 Новомиргород - Велика Виска, Т-12-14 Новоархангельськ – Добровеличківка – Миколаївка, Т-12-16 Компаніївка - Устинівка, Т-24-01 Городище - Шпола - Новоукраїнка - Бобринець - Устинівка.