Під міськрадою Кропивницького пенсіонер влаштував одиночний пікет (ФОТО)

Перегляди: 2062

Кропивничанин Василь Колєсніченко влаштував одиночний пікет під міськрадою Кропивницького сьогодні, 5 листопада, передає кореспондент CBN.

Колєсніченко намагається підзаробити, торгуючи городиною. Однак, каже, у місцях стихійної торгівлі цього робити не дозволяють.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Пропонують перебиратися на облаштовані ринки. Проте там пустують лише місця, які покупці обходять. До того ж не на всіх офіційних ринках створені комфортні умови.

Кропивничанин вимагає від влади дати можливість працювати дрібним товаровиробникам. Стверджує, що для багатьох це - єдиний спосіб заробити зайву копійку. За його словами, невдоволених продавців багато, але вони бояться відкрито протестувати. Пропонує обкласти стихійників податками, а гроші віддавати на потреби малозабезпеченим.

«Можна поставити ці стихійні ринки на потік: людина привезла молочні чи м’ясні продукти – санстанція приїжджає, перевіряє, ставить штамп, і людина, яка продає, має платити податки», - сказав Василь Колєсніченко.