У Бобринці «чорний лісоруб» намагався підкупити начальника поліції (ФОТО)

Перегляди: 1456

У Бобринці 29-річний чоловік намагався підкупити начальника місцевої поліції, аби вирішити свої проблеми.

Про це CBN поінформували в Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Капітан поліції Бобринця повідомив, що один з місцевих жителів запропонував йому хабар.

Оперативники встановили чоловіка, який запропонував хабара. Наприкінці 2018 року працівники поліції вилучили у нього автомобіль Ford Transit у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Згодом правоохоронці передали автівку власникові на відповідальне зберігання, попередивши про кримінальну відповідальність у разі порушення вимог ст. 388 (незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт, заставленого майна або майна, яке описано чи підлягає конфіскації) КК України.

Однак нещодавно співробітники поліції зупинили автомобіль, а за кермом був 29-річний порушник. Автівку знову вилучили та помістили на штраф-майданчик. Натомість водій вирішив повернути автомобіль, підкупивши начальника місцевої поліції.

Чоловік запропонував поліцейському 500 доларів США, щоб забрати Ford, і запропонував щомісячну «винагороду» правоохоронцю за неперешкоджання незаконній вирубці лісу.

29-річного порушника затримали відразу після передачі грошей. Йому вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. За підкуп поліцейського жителю Бобринця загрожує позбавлення волі від чотирьох до восьми років.