У Кропивницькому спільно з Корпусом Миру реалізовують проект соціальної інтеграції особливих дітей

Перегляди: 1460

В обласному центрі інклюзивно-ресурсний центр №1 спільно з Корпусом Миру США реалізують проект «Соціальна інтеграція дітей з розладами аутичного спектру. Живе життя».

Мета проекту – створення інформаційної платформи для спеціалістів і батьків особливих дітей, а також створення продуктивного і безпечного середовища для інтеграції дітей з особливими освітніми потребами, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У його рамках спільно з батьками, психологами, логопедами, вчителями-дефектологами, волонтерами Корпусу Миру провели чотири семінари-практики.

Тренери проекту – професор Львівського національного університету імені Івана Франка, голова європейської організації «Родина Кольпінгів» Катерина Островська, волонтер Корпусу Миру Елізабет Боуман, професор Львівського національного університету імені Івана Франка, громадський активіст Ігор Островський.

«Я дуже захоплена цим проектом, який ми написали разом. Він буде допомагати батькам дітей із особливими потребами. Ми вирішили почати з роботи з батьками. Також залучали вчителів, психологів. Це дуже важливо вчитися разом», – зазначила Елізабет Боуман.