У Кропивницькому стартувала масова акція зі збору підписів за початок реконструкції Набережної (ФОТО)

Перегляди: 1123

Сьогодні, 5 листопада, на вулицях обласного центру розпочалася акція, яка покликана змусити міську владу виконати обіцяне протягом кількох років – реконструювати Набережну річки Інгул.

Організатор акції – Муніципальне бюро громадського лідера Артема Стрижакова, який є ініціатором відродження Набережної Кропивницького, повідомили CBN у прес-службі бюро.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У наметах в центрі міста та у мікрорайонах стартував збір підписів за початок реконструкції Набережної.

«Ще цієї весни повинні були розгорнутися будівельні роботи, проте в мерії досі так і не розробили навіть технічну документацію. Останні три роки управлінці міста тільки роблять вигляд, що працюють над реконструкцією, насправді процес рухає лише громада. А громада вже втомилася від відмовок влади і вимагає нарешті реалізувати проект реконструкції Набережної, яку підтримали тисячі жителів», - прокоментували у Муніципальному бюро Стрижакова.

Головна вимога, під якою ставлять підписи кропивничани, - забезпечити належним фінансуванням проект і невідкладно розпочати безпосередні роботи з початком будівельного сезону вже у наступному році.

«Я беру участь в акції, тому що місту треба Набережна. І я не розумію, чому влада не чує це. Тільки говорить, що зробить. Є така приказка: обіцяного три роки ждуть, а на четвертий забувають. Але тут забути не можна. Набережною страшно ходити, а це самий центр міста. І центром містяни повинні пишатися», - сказала кропивничанка Олена Мельничук.