Світловодськ - єдине місто в Україні, де не розпочався опалювальний сезон

Перегляди: 2018

У Світловодську й досі не почався опалювальний сезон, це єдине місто в Україні з такою проблемою.

Про це на засіданні Господарського суду області сьогодні, 6 листопада, заявив в. о. міського голови Світловодська Юрій Сапьянов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У суді розглядається протиправність передачі теплогенеруючого підприємства «Світловодськпобут» з комунальної власності у приватну. За словами представника Знам’янської місцевої прокуратури, державний реєстратор з Новгородки Оксана Желікова, отримавши заяву на виправлення технічної помилки, викреслила з засновників підприємства міську раду, яка мала 50% статутного капіталу.

Через це у Світловодську тепло відсутнє не тільки в житлових будинках, а й у лікарнях, школах та дитячих садочках, які підключені до централізованого опалення.

Суддя Господарського суду Віта Кабакова задовольнила клопотання прокуратури з залучення власника підприємства як відповідача та призначила чергове засідання на 14 листопада.

З цього приводу порушили кримінальну справу та оголосили про підозру власнику й генеральному директору підприємтства «Світловодськпобут».

Нагадаємо, 31 жовтня міського голову Світловодська Валентина Козярчука відсторонили від посади. Відповідне рішення ухвалив Світловодський міськрайонний суд.