За тиждень до правоохоронців звернулися більше 300 олександрійців

Перегляди: 655

Минулого тижня до Олександрійського відділу поліції надійшло 306 звернень громадян міста, повідомляє CBN з посиланням на «Голос Громади».

Як розповів начальник відділу підполковник Володимир Хвостов, 43 правопорушення внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У 44 відсотках випадків люди скаржилися на крадіжки та шахрайства. Поліцейським вдалося розкрити три квартирних крадіжки, п'ять крадіжок мобільних телефонів, п'ять випадків заподіяння легких тілесних ушкоджень та інші правопорушення. Найчастіше крадуть металеві вироби з дворів, з магазинів одяг та харчі й напої, наприклад, каву, віскі тощо.

Восьми особам, які раніше скоїли злочини, оголосили підозру в пограбуваннях, збуті та зберіганні наркотиків, хуліганстві й крадіжках.

Так, на початку вересня біля під’їзду будинку по вулиці 6 Грудня невідомий зірвав у старенької золотий ланцюжок і втік. Особу грабіжника встановили, затримали й оголосили йому підозру. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець, раніше судимий за подібні злочини. Проти нього відкрито провадження за ч. 1. ст. 186 ККУ (грабіж, який карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років). Прикрасу повернули потерпілій.

«Також було у нас чотири безвісти зниклі особи, з яких двоє – діти. Всі вони знайдені, відносно них злочинів не скоєно, вони повернулися до своїх домівок, діти – до батьків. З батьками сектором ювенальної поліції проводиться робота щодо недопущення в подальшому подібних випадків», – розповів Володимир Хвостов.