На Кіровоградщині виявили будинок з вісьмома дітьми, яких два тижні тому покинули батьки

Перегляди: 5944

Повідомлення про те, що в одному з будинків самостійно, без батьків, перебувають діти, надійшло до Кропивницького районного відділення поліції учора, 6 листопада.

На місце пригоди негайно виїхали працівники ювенальної превенції, поінформували CBN у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У будинку в селі Осикувате Кропивницького району поліцейські побачили вісьмох неповнолітніх. Двом найменшим малюкам – від року і до трьох, їх брати та сестри старші – від шести і до 15 років.

Діти більше двох тижнів перебували у холодному неопалюваному будинку самі. У помешканні не було їжі. Старші доглядали за молодшими, підтримували один одного як могли.

Працівники поліції запросили на місце працівників служби у справах дітей та вирішили вилучити неповнолітніх із неблагополучної родини.

Нині діти перебувають в одному з лікувальних закладів області, де проходять медичне обстеження. У подальшому місце їх подальшого проживання вирішуватимуть відповідні служби.