Ведучий телеканалу «Вітер» отримав обласну премію в галузі культури

Перегляди: 1295

Сьогодні, 7 листопада, обласну премію у галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини» отримав провідний актор академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького, ведучий програми новин на телеканалі «Вітер» Євген Скрипник, передає кореспондент CBN.

Євген Скрипник отримав обласну премію в номінації «За внесок у розвиток професійного музичного, театрального, хореографічного, фото- та кіномистецтва». Нагородження відбулося напередодні дня відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в театрі імені Марка Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також грамотами та подяками нагородили працівників культури області. До присутніх з вітальним словом звернулася в. о. голови ОДА Світлана Лобанова.

«Завдяки тому, що ви робите, нашу Кіровоградщину знають не лише в Україні, але і далеко за її межами. Я бажаю вам наснаги та вітаю з цим святом», – зазначила вона.

Захід продовжили святковим концертом.