Музичну школу з Кропивницького визнали кращою на всеукраїнській музичній олімпіаді

Перегляди: 990

Учні музичної школи №2 імені Юлія Мейтуса з Кропивницького перемогли на VII всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос країни».

Вона відбувається в столиці під егідою міністерства культури, Національної спілки композиторів та Національної музичної академії імені Петра Чайковського, повідомляє CBN з посиланням на сайт міськради обласного центру.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Родзинкою музичної олімпіади стало визначення рейтингів викладачів та закладів. Найвищі сходинки в них зайняли викладач о класу фортепіано Тетяна Шинкевич і сама музична школа.

«Переможцями визнані не тільки учні школи, але і викладачі та весь наш заклад загалом, - розповіла директор музичної школи Валентина Ревенко. - Журі конкурсу, в складі якого відомі піаністи, професори музичних академій, визнало лауреатом І ступеня фортепіанний дует у складі Олексія Бондаря та Владислава Балабася. Браво!»

Лауреатами ІІ ступеню стали одна з найменших учасниць олімпіади восьмирічна Лілія Куба, Владислав Балабась та Олексій Бондар. Всі вони - учні класу фортепіано Тетяни Шинкевич.

Дипломанткою конкурсу стала також учениця Любові Дроздової Наталя Шевченко.

За словами Валентини Ревенко, це не перша перемога учнів школи. Вони з успіхом виступали на мистецьких конкурсах у Києві, Харкові, Дніпрі, Львові. А Олексія Бондаря визнали одним з найсильніших учасників одного з музичних конкурсів у Парижі.