У Знам'янці затримали двох учасників злочинної групи за вимагання грошей

Перегляди: 1107

Сьогодні, 8 листопада, у Знам'янці затримали двох чоловіків, які вимагали 10 тисяч гривень від місцевого жителя, аби той міг спокійно займатися будь-якою діяльністю на території району.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До поліції звернувся місцевий житель за допомогою. Він повідомив, що двоє чоловік вимагають у нього гроші, аби спокійно займатися будь-якою діяльністю на території району. При цьому погрожували ще раз застосувати до нього фізичну силу, якщо він відмовиться давати гроші.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Поліція встановила, що чоловіки, які вимагали гроші входять до кримінальних кіл регіону. Один із учасників злочинного угрупування є підсудним за скоєння особливо тяжкого злочину.

Сьогодні, 8 листопада, на одній із АЗС правоохоронці затримали двох чоловіків, коли ті отримували гроші від потерпілого.

Злочинців затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Санкція частини 2 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Слідство триває.