В Олександрії обікрали художницю на інвалідному візку. Тепер вона збирає на ноутбук (ФОТО)

Перегляди: 1531

Художницю з Олександрії Лілію Коляденко, яка вже більше 30 років в інвалідному візку, нещодавно обікрали - злочинці забрали ноутбук.

Тепер жінка розпродує свої картини, аби зібрати кошти на новий комп’ютер, повідомляє CBN з посиланням на «КП».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Десять картин Лілії виставлені в олександрійській галереї VashArt.

«Для людини в інвалідному візку ноутбук - це цілий всесвіт! Це зв’язок зі світом, це інформація, спілкування. (…) Я захоплююся нею! Вона в інвалідному візку з 1986 року, але не озлобилася на світ, не опустила руки, а навчилася виживати. І при цьому ще й дарує світло в своїх картинах іншим людям. Роботи дуже ніжні, гарні, часом трохи сумні, але в спокійних тонах і сповнені любові (…) Якщо їх продати за тими цінами, що вона написала, грошей не вистачить на ноутбук, щоб більш-менш працював швидко», – пише на своїй сторінці у Facebook засновниця галереї VashArt Ірина Кваша.

Галерея не бере відсоток за свої послуги. Виставлені картини можна придбати, самостійно визначивши «націнку». Вона потрібна художниці. А можна просто допомогти Лілії - чи то фінансово, чи то подарувавши нормальний ноутбук.

Деталі за телефоном: (093) 376-35-06 (Viber, WhatsApp).