ФК «Олександрія» вдесятьох відстояв нічию з донецьким «Олімпіком»

Перегляди: 895

Сьогодні, 10 листопада, у матчі 14 туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді зустрічався із донецьким «Олімпіком», передає кореспондент CBN.

У четвер підопічні Володимира Шарана зіграли поєдинок із французьким «Сент-Етьєном», в якому відіграли два м’яча й врятували нічию. Гравці ж «Олімпіка» цілеспрямовано готувалися до матчу з «Олександрією». Володимир Шаран зробив невеличкі зміни в стартовому складі. В центрі захисту разом із Каспарсом Дуброю зіграв Владислав Бабогло. В опорній зоні з’явився Олексій Довгий. Також із перших хвилин на поле вийшли два героя протиборства із «Сент-Етьєном» Денис Безбородько та Максим Задерака. Максим перебував на полі не довго. Вже на шостій хвилині тренерський штаб олександрійців вимушений був робити заміну.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У доволі суперечливому епізоді арбітр Сергій Бойко вилучив із поля голкіпера гостей Юрія Паньківа. На поле, замість Задераки, вийшов резервний кіпер «Олександрії» Олег Білик. Потрібно відмітити надійну та солідну гру Олега, який в декількох епізодах врятував свою команду. Олександрійці зіграли в захисті гранично зібрано. Лише на останніх секундах матчу «олімпійці» мали стовідсотковий шанс вирвати перемогу. Та Дмитро Гришко з декількох метрів пробив вище цілі.

Підопічні Володимира Шарана не дозволяли конкурентам створити майже нічого біля своїх воріт. Сил же на контргру в гравців «Олександрії» за такого напруженого та шаленого графіку не залишилося.

Ця нічия – 0:0 була абсолютно заслуженою для «Олександрії». Після 14 зіграних поєдинків в активі ФК «Олександрія» 17 очок і п’яте місце в турнірній таблиці. Від другого місця підопічні Володимира Шарана відстають на чотири очки.