Театру імені Кропивницького не вистачає 25 артистів

Перегляди: 2097

Академічний обласний український музично-драматичний театр імені Марка Кропивницького запрошує на роботу акторів, музикантів, режисерів, звукооператора, концертмейстера тощо.

Як розповів CBN директор театру Володимир Єфімов, заклад оголосив конкурс на заміщення 32 вакантних посад.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, людей не вистачає, бо мало хто погоджується на мінімальну заробітну плату.

«Це просто нереально. Чому ми оголошуємо конкурс на акторів? Зараз за новим положенням вони повинні мати театральну освіту. Запросити молодь ми не можемо, бо в нас немає гуртожитку. Нам нічого їм запропонувати. З такою зарплатою, якщо треба орендувати квартиру, нічого не залишиться на їжу», - поскаржився директор і додав, що в такій ситуації знаходиться не лише театр, а й інші культурні заклади Кропивницького й усієї України.

Конкурс відбудеться 19 листопада о 10:00 на малій сцені театру. Документи для участі в ньому приймаються до 18 листопада.

Довідки за телефоном (0522) 24-14-22.

Додаткову інформацію надасть Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості.

Нагадаємо, актор театру імені Кропивницького та ведучий новин на телеканалі «Вітер» Євген Скрипник отримав обласну премію у галузі культури «Духовний скарб Кіровоградщини».